Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7275
Title: Маркетинговий потенціал ресторану
Authors: Пінчук, В. В.
Keywords: маркетинговий потенціал
ресторан
ресторан
ринок
ресторанний бізнес
конкурентоспроможність
Issue Date: 2-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Пінчук В. В. Маркетинговий потенціал ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 67 с.
Series/Report no.: 2024;
Abstract: В роботі визначено сутність маркетингового потенціалу та його вплив на розвиток підприємства; розглянуто особливості управління маркетинговим потенціалом підприємств ресторанного бізнесу; досліджено вплив маркетингового потенціалу на конкурентоспроможність підприємств; наведено техніко-економічну характеристику ресторану «Pizza Day»; проаналізувано маркетингове середовище закладу ресторанного господарства «Pizza Day; оцінено маркетинговий потеціал досліджуваного закладу ресторанного господарства; запропонувано методичний підхід до формування маркетингових стратегій підприємства ресторанного господарства; розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності управління маркетинговим потенціалом ресторану.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7275
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pinchuk V.V..pdf19,75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.