Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7275
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пінчук, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T11:38:02Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T11:38:02Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Пінчук В. В. Маркетинговий потенціал ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 67 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7275 | - |
dc.description.abstract | В роботі визначено сутність маркетингового потенціалу та його вплив на розвиток підприємства; розглянуто особливості управління маркетинговим потенціалом підприємств ресторанного бізнесу; досліджено вплив маркетингового потенціалу на конкурентоспроможність підприємств; наведено техніко-економічну характеристику ресторану «Pizza Day»; проаналізувано маркетингове середовище закладу ресторанного господарства «Pizza Day; оцінено маркетинговий потеціал досліджуваного закладу ресторанного господарства; запропонувано методичний підхід до формування маркетингових стратегій підприємства ресторанного господарства; розроблено пропозиції щодо підвищення ефективності управління маркетинговим потенціалом ресторану. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | маркетинговий потенціал | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Маркетинговий потенціал ресторану | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pinchuk V.V..pdf | 19,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.