Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7271
Title: Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесу
Authors: Кисельова, Д. С.
Keywords: концепція
інновації
розвиток
інноваційна діяльність
готельно-ресторанний бізнес
проєкт
Issue Date: 5-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Кисельова Д. С. Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с.
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Встановлено, що інновація процесу є ключовим фактором для збільшення прибутковості, зниження витрат, підвищення продуктивності праці та заробітної плати персоналу. Виявлено необхідність формування та використання систем оціночних показників, які б забезпечували об’єктивне оцінювання інноваційній діяльності з урахуванням специфіки, економічних інтересів окремих учасників і особливостей стану підприємства. Розглянуто показники ефективності інноваційних проєктів. Розглянуто загальну характеристику готельно–ресторанного комплексу «Lake Park». Використано EFAS–aнaліз та проведено SWOТ–аналіз готельно–ресторанного комплексу, аби оцінити потенціал та перспективи розвитку нової концепції закладу. Запропоновано відкриття гриль–бару як додаткового об’єкту надання послуг з метою їх розширення та задоволення вимог більшої кількості клієнтів у складі ресторанного комплексу. Складено план–меню для ресторану при готелі. Зазначено, що для готельно–ресторанного комплексу впровадження концепції гриль бару є актуальним та прибутковим завданням. Проведено розрахунок економічної ефективності інноваційного проєкту впровадження гриль бару. Запропоновані в роботі рекомендації щодо впровадження додаткових послуг ресторану є економічно обґрунтованими та дозволять підвищити показники ефективності діяльності підприємства та зміцнити його конкурентні переваги на ринку.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7271
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kiselyova D. S..pdf19,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.