Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7271
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кисельова, Д. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-05T08:23:03Z | - |
dc.date.available | 2024-08-05T08:23:03Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-05 | - |
dc.identifier.citation | Кисельова Д. С. Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 62 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7271 | - |
dc.description.abstract | Встановлено, що інновація процесу є ключовим фактором для збільшення прибутковості, зниження витрат, підвищення продуктивності праці та заробітної плати персоналу. Виявлено необхідність формування та використання систем оціночних показників, які б забезпечували об’єктивне оцінювання інноваційній діяльності з урахуванням специфіки, економічних інтересів окремих учасників і особливостей стану підприємства. Розглянуто показники ефективності інноваційних проєктів. Розглянуто загальну характеристику готельно–ресторанного комплексу «Lake Park». Використано EFAS–aнaліз та проведено SWOТ–аналіз готельно–ресторанного комплексу, аби оцінити потенціал та перспективи розвитку нової концепції закладу. Запропоновано відкриття гриль–бару як додаткового об’єкту надання послуг з метою їх розширення та задоволення вимог більшої кількості клієнтів у складі ресторанного комплексу. Складено план–меню для ресторану при готелі. Зазначено, що для готельно–ресторанного комплексу впровадження концепції гриль бару є актуальним та прибутковим завданням. Проведено розрахунок економічної ефективності інноваційного проєкту впровадження гриль бару. Запропоновані в роботі рекомендації щодо впровадження додаткових послуг ресторану є економічно обґрунтованими та дозволять підвищити показники ефективності діяльності підприємства та зміцнити його конкурентні переваги на ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | проєкт | uk_UA |
dc.title | Розробка інноваційної концепції розвитку підприємства готельно–ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kiselyova D. S..pdf | 19,66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.