Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Назва: | Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Логвіненко, Р. К. |
Ключові слова: | конкуренти конкурентоспроможність конкурентне середовище готельно-ресторанний бізнес оцінка |
Дата публікації: | 2-сер-2024 |
Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
Бібліографічний опис: | Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с. |
Серія/номер: | 2024; |
Короткий огляд (реферат): | Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264 |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Logvinenko R. K..pdf | 19,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.