Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Title: Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Логвіненко, Р. К.
Keywords: конкуренти
конкурентоспроможність
конкурентне середовище
готельно-ресторанний бізнес
оцінка
Issue Date: 2-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с.
Series/Report no.: 2024;
Abstract: Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства.
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Logvinenko R. K..pdf19,7 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.