Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Title: | Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу |
Authors: | Логвіненко, Р. К. |
Keywords: | конкуренти конкурентоспроможність конкурентне середовище готельно-ресторанний бізнес оцінка |
Issue Date: | 2-Aug-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с. |
Series/Report no.: | 2024; |
Abstract: | Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства. |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Logvinenko R. K..pdf | 19,7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.