Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛогвіненко, Р. К.-
dc.date.accessioned2024-08-03T13:41:28Z-
dc.date.available2024-08-03T13:41:28Z-
dc.date.issued2024-08-02-
dc.identifier.citationЛогвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264-
dc.description.abstractВиходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries2024;-
dc.subjectконкурентиuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.titleФормування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Logvinenko R. K..pdf19,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.