Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Логвіненко, Р. К. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T13:41:28Z | - |
dc.date.available | 2024-08-03T13:41:28Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-02 | - |
dc.identifier.citation | Логвіненко Р. К. Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 63 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7264 | - |
dc.description.abstract | Виходячи з поставленої мети виконано такі завдання досліджено теоретико-методичні аспекти формування конкурентних переваг підприємства; розглянуто методи та моделі прийняття рішень у забезпеченні конкурентних переваг підприємства; проаналізовано зовнішнє і внутрішнє середовище підприємства з метою визначення конкурентної позиції та його основних конкурентів; обґрунтовано основні напрями формування конкурентних переваг досліджуваного підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | - |
dc.subject | конкуренти | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | конкурентне середовище | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | оцінка | uk_UA |
dc.title | Формування конкурентних переваг підприємств готельно-ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Logvinenko R. K..pdf | 19,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.