Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорова, А. О.-
dc.date.accessioned2024-08-03T13:42:28Z-
dc.date.available2024-08-03T13:42:28Z-
dc.date.issued2024-08-03-
dc.identifier.citationФедорова А. О. Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261-
dc.description.abstractРозкрито суть основних постулатів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризувано методи і показники оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємств у сфері ресторанного бізнесу; наведено загальну характеристику та здійснити аналіз конкурентного середовища підприємства ресторанного бізнесу (кафе «Добробут»); проаналізовано результати господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу; розроблено та обґрунтовано концепцію програми лояльності для гостей кафе «Добробут»; визначено напрямки удосконалення системи мотивації персоналу в кафе «Добробут»; запропоновано програми зміцнення конкурентоспроможності кафе «Добробут».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseries241 «Готельно-ресторанна справа»;2024;-
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectкафеuk_UA
dc.subjectлояльністьuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.titleОцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fedorova A.O..pdf25,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.