Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорова, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T13:42:28Z | - |
dc.date.available | 2024-08-03T13:42:28Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-03 | - |
dc.identifier.citation | Федорова А. О. Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261 | - |
dc.description.abstract | Розкрито суть основних постулатів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризувано методи і показники оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємств у сфері ресторанного бізнесу; наведено загальну характеристику та здійснити аналіз конкурентного середовища підприємства ресторанного бізнесу (кафе «Добробут»); проаналізовано результати господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу; розроблено та обґрунтовано концепцію програми лояльності для гостей кафе «Добробут»; визначено напрямки удосконалення системи мотивації персоналу в кафе «Добробут»; запропоновано програми зміцнення конкурентоспроможності кафе «Добробут». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; | - |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | кафе | uk_UA |
dc.subject | лояльність | uk_UA |
dc.subject | мотивація | uk_UA |
dc.title | Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fedorova A.O..pdf | 25,81 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.