Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
Title: | Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу |
Authors: | Федорова, А. О. |
Keywords: | конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу кафе лояльність мотивація |
Issue Date: | 3-Aug-2024 |
Publisher: | Університет митної справи та фінансів |
Citation: | Федорова А. О. Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с. |
Series/Report no.: | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; |
Abstract: | Розкрито суть основних постулатів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризувано методи і показники оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємств у сфері ресторанного бізнесу; наведено загальну характеристику та здійснити аналіз конкурентного середовища підприємства ресторанного бізнесу (кафе «Добробут»); проаналізовано результати господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу; розроблено та обґрунтовано концепцію програми лояльності для гостей кафе «Добробут»; визначено напрямки удосконалення системи мотивації персоналу в кафе «Добробут»; запропоновано програми зміцнення конкурентоспроможності кафе «Добробут». |
URI: | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261 |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fedorova A.O..pdf | 25,81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.