Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
Title: Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу
Authors: Федорова, А. О.
Keywords: конкурентоспроможність
підприємства ресторанного бізнесу
кафе
лояльність
мотивація
Issue Date: 3-Aug-2024
Publisher: Університет митної справи та фінансів
Citation: Федорова А. О. Оцінка та шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 84 с.
Series/Report no.: 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024;
Abstract: Розкрито суть основних постулатів конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; охарактеризувано методи і показники оцінки конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу; досліджено теоретичні засади управління конкурентоспроможністю підприємств у сфері ресторанного бізнесу; наведено загальну характеристику та здійснити аналіз конкурентного середовища підприємства ресторанного бізнесу (кафе «Добробут»); проаналізовано результати господарської діяльності підприємства ресторанного бізнесу; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства ресторанного бізнесу; розроблено та обґрунтовано концепцію програми лояльності для гостей кафе «Добробут»; визначено напрямки удосконалення системи мотивації персоналу в кафе «Добробут»; запропоновано програми зміцнення конкурентоспроможності кафе «Добробут».
URI: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7261
Appears in Collections:Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fedorova A.O..pdf25,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.