Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7260
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алєксанова, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-01T13:25:30Z | - |
dc.date.available | 2024-08-01T13:25:30Z | - |
dc.date.issued | 2024-08-01 | - |
dc.identifier.citation | Алєксанова А. О. Програма лояльності споживачів готелю : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7260 | - |
dc.description.abstract | Визначено, що програма лояльності є стратегічним інструментом маркетингових комунікацій, спрямованим на залучення, утримання та стимулювання клієнтів компанії. Встановлено особливості програм лояльності споживачів готелю та особливості роботи з онлайн репутацією готелів. Охарактеризовано діяльність та програму лояльності споживачів готельної мережі «Optima Hotels & Resorts». Проаналізовано програми лояльності готелів на українському ринку. Розроблено пропозиції з удосконалення програми лояльності споживачів мережі «Optima Hotels & Resorts» | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 241 «Готельно-ресторанна справа»;2024; | - |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | програма лояльності | uk_UA |
dc.subject | репутація | uk_UA |
dc.subject | бонуси | uk_UA |
dc.subject | дисконт | uk_UA |
dc.subject | комунікації | uk_UA |
dc.subject | готельна мережа | uk_UA |
dc.title | Програма лояльності споживачів готелю | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aleksanova A.O..pdf | 19,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.