Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6424
Назва: Розроблення та машинне навчання нейронної моделі для аналізу медичних даних
Автори: Гулін, Володимир Володимирович
Ключові слова: нейронні мережі
нейронні моделі
SciPy
Scikit-learn
Breast Cancer Wisconsin
Дата публікації: 1-бер-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Гулін В. В. Розроблення та машинне навчання нейронної моделі для аналізу медичних даних : кваліфікаційна робота магістра : 122 «Комп'ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 89 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2024
Короткий огляд (реферат): Розробка і машинне навчання нейронних моделей для аналізу медичних даних стали ключовими напрямками досліджень, спрямованих на поліпшення якості діагностики, прогнозування захворювань і розробки ефективних методів лікування. Цей амбітний та інноваційний підхід не тільки надає лікарям більш точні інструменти для прийняття рішень, а й відкриває нові горизонти в розумінні медичних даних. Об’єктом дослідження є процес розроблення та машинного навчання нейронних моделей, призначених для аналізу медичних даних. Дослідження спрямоване на розуміння того, які особливості та виклики існують у сфері медичних даних, а також яким чином нейронні моделі можуть бути найефективніше застосовані для їхнього аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6424
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Hulin_122_Mag.pdf875,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.