Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6401
Назва: Організація процесу підбору і адаптації персоналу організації
Автори: Блей, Ольга Андріївна
Ключові слова: підбір
адаптація
персонал
кадри
організація
процес
підприємство
ефективність
продуктивність
Дата публікації: 29-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Блей О. А. Організація процесу підбору і адаптації персоналу організації : кваліфікаційна робота магістра : 051 «Економіка» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 93 с.
Серія/номер: 051 «Економіка»;2024
Короткий огляд (реферат): В роботі досліджено процеси організації підбору та адаптації персоналу підприємства на базі ТОВ «МВК Єкатеринославський». У кваліфікаційній роботі визначено сутність та значення підбору і адаптації персоналу організації, розглянуто методи підбору і адаптації персоналу організації, проаналізовано інструментарій аналізу ефективності підбору і адаптації кадрового ресурсу, представлена організаційно-економічна характеристика ТОВ «МВК Єкатеринославський». Досліджено особливості підбору і адаптації персоналу ТОВ «МВК Єкатеринославський», та наведено аналіз ефективності підбору і адаптації персоналу ТОВ «МВК Єкатеринославський. Автор розробив проєкт впровадження та оптимізації програми адаптації персоналу ТОВ «МВК Єкатеринославський».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6401
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024_Blei_051_Mag.pdf2,96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.