Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6386
Назва: Комп'ютерна технологія ідентифікації авторства тексту
Автори: Прядка, О. І.
Ключові слова: нормалізація
тонізація
лематизація
стоп слово
машинне навчання
класична модель
глибока модель
LSTM
GRU
Дата публікації: 13-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Прядка О. І. Комп'ютерна технологія ідентифікації авторства тексту: кваліфікаційна робота бакалавра ... бакалавр: 122 «Комп’ютерні науки» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 59 с.
Серія/номер: 122 «Комп'ютерні науки»;2023
Короткий огляд (реферат): У даній роботі досліджувався процес ідентифікації авторства тексту за допомогою комп'ютерних технологій. Під час дослідження якої булли розглянуті методи та засоби для вирішення цієї задачі. Вибір було зроблено на користь використання методів машинного навчання. Було розглянуто повний процес вирішення задачі ідентифікації авторства за допомогою методів машинного навчання, від підготовки текстів до оцінки отриманих результатів, досліджувалась ефективність різних типів моделей, та засобів приставляння даних. У підсумку даного дослідження вдалося досягти 90-95% точності при ідентифікації авторства тексту що являєтеся доволі хорошим результатом. Як підсумок етапу досліджень було розроблено веб-додаток для ідентифікації авторства тексту. Програмний додаток було насисано з використанням новітніх технологій він має зручний користувацький інтерфейс і просунуту систему відслідковування помилок та може розпізнати як текст написаний одним автором так і той що написали у співавторстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6386
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 122 Комп'ютерні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Priadka_122_Bak.pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.