Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6374
Назва: Комунікативний супровід соціальних проєктів (на прикладі КП «Молодіжний центр Дніпра»)
Автори: Пащенко, Д. С.
Ключові слова: комунікативний супровід
комунікаційні технології
канали комунікації
взаємодія з цільовою аудиторією
супровід соціальних проєктів
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Пащенко Д. С. Комунікативний супровід соціальних проєктів (на прикладі КП «Молодіжний центр Дніпра»): дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 60 с.
Серія/номер: 061 «Журналістика»;2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: полягає в дослідженні та аналізі комунікативного супроводу соціальних проєктів, зокрема на прикладі Комунального підприємства «Молодіжний центр Дніпра». Основна увага зосереджується на розумінні важливості ефективної комунікації в рамках соціальних проєктів та вивченні стратегій і методів, що сприяють успішному впровадженню та реалізації таких проєктів. Одержані висновки та їх новизна: розглядаються використання різноманітних комунікаційних каналів і інструментів, таких як соціальні медіа, прес-релізи, інформаційні бюлетені, зустрічі та заходи з громадою, веб-сайти тощо, допомагає досягти більш широкої аудиторії та забезпечити ефективну комунікацію. Практичне значення. результати дослідження можуть бути корисними для різних сторін, включаючи організації, громадськість, дослідників та урядові структури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6374
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Pashenko_061_Bak.pdf1,77 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.