Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/6370| Назва: | PR-діяльність підприємств малого бізнесу у галузі кондитерського виробництва |
| Автори: | Капітонова, А. В. |
| Ключові слова: | комунікація звʼязки з громадськістю соціальні мережі комунікативна стратегія реклама контент-план просування бренду |
| Дата публікації: | 12-лют-2024 |
| Видавництво: | Університет митної справи та фінансів |
| Бібліографічний опис: | Капітонова А. В. PR-діяльність підприємств малого бізнесу у галузі кондитерського виробництва: дипломна робота ... бакалавра : 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 71 с. |
| Серія/номер: | 061 «Журналістика»;2023 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: з’ясувати можливості застосування комунікаційної стратегії в Іnstаgrаm для налагодження взаємозв’язку з покупцями онлайн- кондитерської та в удосконаленні системи комунікаційних інструментів і стратегії просування малого бізнесу. Одержані висновки та їх новизна: узагальнено наукові та практичні положення щодо провадження PR-діяльності малого підприємства у галузі кондитерського виробництва, на основі чого запропонована стратегія розвитку PR-комунікації онлайн-кондитерської Double.Cake з потенційними покупцями шляхом використання соціальних мереж, зокрема Іnstаgrаm. Практичне значення: розроблено підходи щодо організації PR- діяльності онлайн-кондитерської Double.Cake, сформульовано рекомендації з формування комунікаційної стратегії просування її товарів і послуг у соціальних мережах, зокрема в Іnstаgrаm, надано приклади контент-плану та створено приклади інформаційних промопродуктів для розміщення у соціальних мережах. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6370 |
| Розташовується у зібраннях: | Спеціальність: 061 Журналістика |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2023_Kapitonova_061_Bak.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.