Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6369
Назва: Актуальні тенденції розвитку жанрів фотожурналістики у сучасних медіа
Автори: Грунт, К. В.
Ключові слова: репортаж
медіасередовище
глобалізація
воєнний фоторепортаж
мас-медіа
пропаганда
документальна фотографія
фотопубліцистика
фотонарис
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Грунт К. В. Актуальні тенденції розвитку жанрів фотожурналістики у сучасних медіа: дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 58 с.
Серія/номер: 061 «Журналістика»;2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: мета кваліфікаційної роботи полягає у виявленні актуальних тенденцій розвитку жанрів фотожурналістики у новому цифровому медіасередовищі. Одержані висновки та їх новизна: Новизна одержаних результатів полягає у постановці і вирішенні пріоритетних завдань щодо комплексної оцінки актуальних тенденцій розвитку жанрів фотожурналістики у сучасних медіа, що дозволяє розширити уявлення про стилі передачі фотозображення та закладеного в ньому змісті від медіа до споживачів інформації. Крім того, в роботі проведений контент-аналіз матеріалів сучасних фотожурналістів, що дає можливість виявити стиль та особливості різновидів фото, які супроводжують текстовий матеріал в сучасних медіа. Практичне значення: практичне значення одержаних результатів полягає у тому, що отримані висновки в результаті дослідження можуть бути використані на практиці журналістами в процесі створення фоторепортажу; створені особисто фотоматеріали можуть бути опубліковані в медіа та соціальних мережах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6369
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Grunt_061_Bak.docx.pdf2,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.