Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6367
Назва: Роль української правозахисної журналістики у російсько-українській війні
Автори: Безбородько, Ю. О.
Ключові слова: правозахисна журналістика
російсько-українська війна
анексований півострів Крим
захист прав людини
злочини російської армії на території України
Дата публікації: 12-лют-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Безбородько Ю. О. Роль української правозахисної журналістики у російсько-українській війні: дипломна робота бакалавра ... бакалавр: 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2023. 51 с.
Серія/номер: 061 «Журналістика»;2023
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: на основі аналізу ролі української правозахисної журналістики у російсько-українській війні створити інформаційний продукт (сценарій та відеоматеріали до пілотного випуску авторської телепрограми) про роботу адвокаційних журналістів в Україні. Одержані висновки та їх новизна: систематизовано наукові підходи щодо розуміння сутності та завдань правозахисної журналістики, а також документальні матеріали щодо стану і ролі правозахисної журналістики в Україні, зокрема на тимчасово анексованому півострові Крим. Практичне значення: створено відеоматеріали та сценарій пілотного випуску авторської програми «Злочини росії проти правозахисиників та журналістів Криму. Майбутнє українського півострова». Проєкт базується на опублікованих авторкою телевійзіних сюжетах відповідної тематики на платформах ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України», телеканалі Freedom та на каналах UATV English та UATV Arabic.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6367
Розташовується у зібраннях:Спеціальність: 061 Журналістика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_Bezborodko_061_Bak.docx.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.