Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6344
Назва: Стратегічні аспекти інноваційного розвитку регіональних систем управління агробізнесом
Автори: Ляшенко, Р.В.
Ключові слова: стратегічний розвиток
регіональні інституційні координації
локальні системи агробізнесу
креативні компетентності
механізми адміністрування
Дата публікації: 12-січ-2024
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Ляшенко Р.В. Стратегічні аспекти інноваційного розвитку регіональних систем управління агробізнесом. Науковий погляд: економіка та управління, № 3 (83) / 2023. С. 41-46.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№ 3 (83) / 2023
Короткий огляд (реферат): Досліджено аспекти розвитку систем управління локальним агробізнесом в контексті становлення комплексного адміністрування на регіональному рівні. Встановлено, що недостатній розвиток ефективних комунікацій в організації взаємодії суб’єктів системи регіонального агробізнесу спричиняє проблеми неузгодженості координацій (відсутність налагоджених збутових каналів, низький рівень доступності до фінансових та консалтингових послуг, непрозорість надання державної підтримки), зумовлює необхідність формування дієвих механізмів управління агробізнесом на рівні регіону. Обгрунтовано процеси створення доданої вартості агропродукції в якості об’єкту управління, що формується з використанням алгоритму системного менеджменту агробізнесу, який вбудовується у механізми адміністрування на регіональному рівні й дозволяє забезпечити синергетичний ефект координованої взаємодії керівників фермерських господарств, представників територіальних громад.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6344
ISSN: 2706-9079
Розташовується у зібраннях:2023/3(83)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf718,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.