Please use this identifier to cite or link to this item:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6119
Title: | Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств |
Authors: | Джинджоян, В. В. |
Keywords: | продуктові інновації процесні інновації збутова діяльність туристичні підприємства туристична галузь |
Issue Date: | 23-Nov-2023 |
Publisher: | Чорноморський національний університет імені Петра Могили; ТОВ `ДКС Центр` |
Citation: | Джинджоян В. В. Впровадження продуктових та процесних інновацій у збутову діяльність туристичних підприємств. Інвестиції: практика та досвід, № 9/2018. С. 40-45. |
Series/Report no.: | Інвестиції: практика та досвід;№ 9/2018 |
Abstract: | У статті досліджено сучасні інноваційні концепції та підходи до управління збутовою діяль ністю туристичних підприємств. Розглянуто основні види інноваційного туризму туристичних підприємств. Визначено, що з метою впровадження збутових інновацій туристичними підприє мствами різних груп доцільно проводити зміни в організації збутових та маркетингових проце дур, зокрема шляхом застосування бенчмаркінгу, реінжинірингу та аутсорсингу. При цьому виокремлено напрями, у яких може реалізовуватися збутовий аутсорсинг. З'ясовано, що одни ми із основних інноваційних процесів збуту є застосування електронної комерції та сайтів. |
URI: | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6119 |
Appears in Collections: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.