Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6115
Название: Досвід зарубіжних країн в управлінні персоналом підприємств сфери гостинності
Авторы: Джинджоян, В. В.
Бережна, К. О.
Ключевые слова: гостинність
індустрія гостинності
сервісне обслуговування
модель управління
управління персоналом
Дата публикации: 23-ноя-2023
Издательство: Чорноморський національний університет імені Петра Могили; ТОВ `ДКС Центр`
Библиографическое описание: Джинджоян В. В., Бережна К. О. Досвід зарубіжних країн в управлінні персоналом підприємств сфери гостинності. Інвестиції: практика та досвід, № 2/2022. С. 36-41.
Серия/номер: Інвестиції: практика та досвід;№ 2/2022
Аннотация: У статті визначено основні моделі управління персоналом, що мають місце у міжнародному менеджменті й знаходять власну реалізацію в індустрії туризму та гостинності. Проаналізова но досвід зарубіжних країн щодо управління персоналом підприємств сфери гостинності з ме тою формування пропозицій для подальшого розвитку сфери гостинності України та підвищення конкурентоспроможності національних суб'єктів господарської діяльності гостинності в умо вах інтеграції української економіки у світове господарство. Знайдено відмінності вітчизняної моделі управління персоналом готельних підприємств від закордонних та виявлено недоліки у запроваджених моделях, що негативно впливають на роботу підприємств сфери гостинності всередині нашої країни та на підвищення конкурентоспроможності на міжнародному рівні. До ведено, що традиційні підходи до формування персоналу для підприємств сфери гостинності не повною мірою забезпечують якісний склад працівників. Запропоновано застосування су часних методів підбору кадрів готельних підприємств, у тому числі управлінців шляхом розши рення джерел та підвищення рівня кваліфікації власного персоналу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6115
Располагается в коллекциях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf574,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.