Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6115
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Джинджоян, В. В. | - |
dc.contributor.author | Бережна, К. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T09:31:38Z | - |
dc.date.available | 2023-11-23T09:31:38Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-23 | - |
dc.identifier.citation | Джинджоян В. В., Бережна К. О. Досвід зарубіжних країн в управлінні персоналом підприємств сфери гостинності. Інвестиції: практика та досвід, № 2/2022. С. 36-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6115 | - |
dc.description.abstract | У статті визначено основні моделі управління персоналом, що мають місце у міжнародному менеджменті й знаходять власну реалізацію в індустрії туризму та гостинності. Проаналізова но досвід зарубіжних країн щодо управління персоналом підприємств сфери гостинності з ме тою формування пропозицій для подальшого розвитку сфери гостинності України та підвищення конкурентоспроможності національних суб'єктів господарської діяльності гостинності в умо вах інтеграції української економіки у світове господарство. Знайдено відмінності вітчизняної моделі управління персоналом готельних підприємств від закордонних та виявлено недоліки у запроваджених моделях, що негативно впливають на роботу підприємств сфери гостинності всередині нашої країни та на підвищення конкурентоспроможності на міжнародному рівні. До ведено, що традиційні підходи до формування персоналу для підприємств сфери гостинності не повною мірою забезпечують якісний склад працівників. Запропоновано застосування су часних методів підбору кадрів готельних підприємств, у тому числі управлінців шляхом розши рення джерел та підвищення рівня кваліфікації власного персоналу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чорноморський національний університет імені Петра Могили; ТОВ `ДКС Центр` | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інвестиції: практика та досвід;№ 2/2022 | - |
dc.subject | гостинність | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | сервісне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | модель управління | uk_UA |
dc.subject | управління персоналом | uk_UA |
dc.title | Досвід зарубіжних країн в управлінні персоналом підприємств сфери гостинності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 574,51 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.