Please use this identifier to cite or link to this item: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6033
Title: Стратегічні перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах світової кризи
Authors: Камушков, О.С.
Ткач, В.О.
Язіна, В.А.
Keywords: заклади ресторанного господарства
індустрія гостинності, послуги
готелі
карантин
обмеження
даптація
Issue Date: 6-Nov-2023
Publisher: Хмельницький національний університет
Citation: Камушков О.С., Ткач В.О., Язіна В.А. Стратегічні перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах світової кризи. Вісник Хмельницького національного університету, 2020, № 4, Том 2. С. 349-352.
Series/Report no.: Вісник Хмельницького національного університету;2020, № 4, Том 2
Abstract: Стаття присвячена проблемам, з якими зіткнулася сфера гостинності та ресторанного господарства після початку епідемії Covid-19 та встановлення карантинних обмежень. Розглянуто зарубіжний досвід країн, які мінімізували вплив несприятливого економічного становища на готельно-ресторанне господарство. Проаналізовано досвід країн Азіатсько- Тихоокеанського та Західного регіону, виділено різниці в методах виходу з кризового стану. Виділено актуальні методи для стимулювання попиту на товари та послуги в період карантину. Наведено роз’яснення чому недоречно суттєво зменшувати ціни на послуги. Наведено приклади використання сучасних технологій для адаптації ресторанів та готелів до карантинних обмежень. Запропоновано перевести роботу ресторанів на онлайн режим та зробити акцент на дост авку та смакові властивості страви.
URI: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6033
ISSN: 2307-5740
Appears in Collections:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Язіна В.А., Ткач В.О., Камушков О.С..pdf283,46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.