Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамушков, О.С.-
dc.contributor.authorТкач, В.О.-
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.date.accessioned2023-11-06T12:20:26Z-
dc.date.available2023-11-06T12:20:26Z-
dc.date.issued2023-11-06-
dc.identifier.citationКамушков О.С., Ткач В.О., Язіна В.А. Стратегічні перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах світової кризи. Вісник Хмельницького національного університету, 2020, № 4, Том 2. С. 349-352.uk_UA
dc.identifier.issn2307-5740-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6033-
dc.description.abstractСтаття присвячена проблемам, з якими зіткнулася сфера гостинності та ресторанного господарства після початку епідемії Covid-19 та встановлення карантинних обмежень. Розглянуто зарубіжний досвід країн, які мінімізували вплив несприятливого економічного становища на готельно-ресторанне господарство. Проаналізовано досвід країн Азіатсько- Тихоокеанського та Західного регіону, виділено різниці в методах виходу з кризового стану. Виділено актуальні методи для стимулювання попиту на товари та послуги в період карантину. Наведено роз’яснення чому недоречно суттєво зменшувати ціни на послуги. Наведено приклади використання сучасних технологій для адаптації ресторанів та готелів до карантинних обмежень. Запропоновано перевести роботу ресторанів на онлайн режим та зробити акцент на дост авку та смакові властивості страви.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХмельницький національний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Хмельницького національного університету;2020, № 4, Том 2-
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинності, послугиuk_UA
dc.subjectготеліuk_UA
dc.subjectкарантинuk_UA
dc.subjectобмеженняuk_UA
dc.subjectдаптаціяuk_UA
dc.titleСтратегічні перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства України в умовах світової кризиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Ткач В.О., Камушков О.С..pdf283,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.