Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮдіна, О.І.-
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorВишнікіна, О.В.-
dc.date.accessioned2023-11-06T12:03:53Z-
dc.date.available2023-11-06T12:03:53Z-
dc.date.issued2023-11-06-
dc.identifier.citationЮдіна, О., Язіна, В., Вишнікіна, О. (2022). Удосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справи. Економіка та суспільство, Випуск # 44 / 2022.uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6031-
dc.description.abstractСтаття присвячена розгляду впровадження змін у сфері охорони праці у готельно-ресторанній індустрії, що розвивається разом із суспільством. Досліджено відносини роботодавця та робітників в контексті реаліза- ції останніми конституційного права на охорону їх життя і здоров’я у процесі трудової діяльності з урахуван- ням тенденцій появи нових ризиків на робочому місці. Встановлено, що політика недискримінації працівників в процесі залучення до роботи та в процесі їх трудової діяльності є надважливим критерієм дотримання соціально-етично та юридично вироблених стандартів. Доведено, що норми Закону України «Про охорону праці» та Кодексу законів про працю України є неповними та в деяких частинах архаїчними. Встановлена необхідність розробки органами державної влади законопроєктів щодо попередження можливих проблем, пов’язаних із недотриманням норм щодо охорони праці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та суспільство;Випуск # 44 / 2022-
dc.subjectбезпека на робочому місціuk_UA
dc.subjectгігієна праціuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна індустріяuk_UA
dc.subjectнещасний випадокuk_UA
dc.subjectохорона праціuk_UA
dc.titleУдосконалення системи охорони праці у сфері готельно-ресторанної справиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Юдіна О.І., Вишнікіна О.В..pdf172,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.