Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6024
Назва: Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства
Автори: Незвещук-Когут, Т.С.
Язіна, В.А.
Ключові слова: дистрибуція
заклади ресторанного господарства
індустрія гостинності
послуги
соціальні мережі
Instagram
Facebook
цільова аудиторія
Дата публікації: 6-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Бібліографічний опис: Незвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 61. 2021. С. 100-104.
Серія/номер: Причорноморські економічні студії;Випуск 61. 2021
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена засадам функціону- вання та розвитку ресторанного господар- ства, яке висвітлено важливою складовою індустрії гостинності. Розглянуто акту- альність створення сторінок у соціальних мережах як каталізатора розвитку та дис- трибуції послуг закладів ресторанного гос- подарства. Наведено актуальні приклади закладів ресторанного господарства, що активно популяризують свої послуги в соціальних мережах і, при цьому, ефек- тивність їх роботи зростає. Розглянуто міжнародний досвід популяризації ресто- ранних послуг через соціальні мережі. Осо- блива увага приділена визначенню головних аспектів, які потрібно враховувати при дистрибуції ресторанних послуг через соці- альні мережі. Визначено основні складові в інноваційному управлінні розвитком закладу ресторанного господарства через соці- альні мережі. Обґрунтовано необхідність застосування досвіду створення сторінок у соціальних мережах, особливо в період поширення пандемії Covid-19 та наведено особливості створення, наповнення та ведення сторінки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6024
ISSN: 2524-0900
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Незвещук-Когут Т.С..pdf197,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.