Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6024
Назва: | Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства |
Автори: | Незвещук-Когут, Т.С. Язіна, В.А. |
Ключові слова: | дистрибуція заклади ресторанного господарства індустрія гостинності послуги соціальні мережі цільова аудиторія |
Дата публікації: | 6-лис-2023 |
Видавництво: | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій |
Бібліографічний опис: | Незвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 61. 2021. С. 100-104. |
Серія/номер: | Причорноморські економічні студії;Випуск 61. 2021 |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена засадам функціону- вання та розвитку ресторанного господар- ства, яке висвітлено важливою складовою індустрії гостинності. Розглянуто акту- альність створення сторінок у соціальних мережах як каталізатора розвитку та дис- трибуції послуг закладів ресторанного гос- подарства. Наведено актуальні приклади закладів ресторанного господарства, що активно популяризують свої послуги в соціальних мережах і, при цьому, ефек- тивність їх роботи зростає. Розглянуто міжнародний досвід популяризації ресто- ранних послуг через соціальні мережі. Осо- блива увага приділена визначенню головних аспектів, які потрібно враховувати при дистрибуції ресторанних послуг через соці- альні мережі. Визначено основні складові в інноваційному управлінні розвитком закладу ресторанного господарства через соці- альні мережі. Обґрунтовано необхідність застосування досвіду створення сторінок у соціальних мережах, особливо в період поширення пандемії Covid-19 та наведено особливості створення, наповнення та ведення сторінки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6024 |
ISSN: | 2524-0900 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Незвещук-Когут Т.С..pdf | 197,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.