Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/6024
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Незвещук-Когут, Т.С. | - |
dc.contributor.author | Язіна, В.А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-06T08:54:36Z | - |
dc.date.available | 2023-11-06T08:54:36Z | - |
dc.date.issued | 2023-11-06 | - |
dc.identifier.citation | Незвещук-Когут Т.С., Язіна В.А. Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства. Причорноморські економічні студії, Випуск 61. 2021. С. 100-104. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2524-0900 | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6024 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена засадам функціону- вання та розвитку ресторанного господар- ства, яке висвітлено важливою складовою індустрії гостинності. Розглянуто акту- альність створення сторінок у соціальних мережах як каталізатора розвитку та дис- трибуції послуг закладів ресторанного гос- подарства. Наведено актуальні приклади закладів ресторанного господарства, що активно популяризують свої послуги в соціальних мережах і, при цьому, ефек- тивність їх роботи зростає. Розглянуто міжнародний досвід популяризації ресто- ранних послуг через соціальні мережі. Осо- блива увага приділена визначенню головних аспектів, які потрібно враховувати при дистрибуції ресторанних послуг через соці- альні мережі. Визначено основні складові в інноваційному управлінні розвитком закладу ресторанного господарства через соці- альні мережі. Обґрунтовано необхідність застосування досвіду створення сторінок у соціальних мережах, особливо в період поширення пандемії Covid-19 та наведено особливості створення, наповнення та ведення сторінки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Причорноморські економічні студії;Випуск 61. 2021 | - |
dc.subject | дистрибуція | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | послуги | uk_UA |
dc.subject | соціальні мережі | uk_UA |
dc.subject | uk_UA | |
dc.subject | uk_UA | |
dc.subject | цільова аудиторія | uk_UA |
dc.title | Соціальні мережі як каталізатор розвитку та дистрибуції послуг закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Кафедра міжнародного туризму та готельно-ресторанного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Язіна В.А., Незвещук-Когут Т.С..pdf | 197,43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.