Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6019
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯзіна, В.А.-
dc.contributor.authorКучер, М.М.-
dc.contributor.authorНебаба, Н.О.-
dc.date.accessioned2023-11-02T12:28:05Z-
dc.date.available2023-11-02T12:28:05Z-
dc.date.issued2023-11-02-
dc.identifier.citationЯзіна, В., Кучер, М., & Небаба, Н. (2022). Будівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальність. Економіка та суспільство, (41).uk_UA
dc.identifier.issn2524-0072-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/6019-
dc.description.abstractСтаття присвячена засадам успішного функціонування та розвитку проектування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Проаналізовано, що процес проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства це головний перший критерій успіху ведення бізнесу. Аргументовано, що будівництво підприємств готельно-ресторанного господарства – один із головних факторів створення бізнесу та потребує ґрунтовного дослідження. Висвітлено сучасний стан функціонування та розвитку процесу проєктування будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Наведено характеристику особливостей сучасних принципів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто актуальність створення та розробки ефективних напрямів будівництва підприємств готельно-ресторанного господарства на вітчизняному рівні та обґрунтовано необхідність їх застосування на практиці як багатоелементної системи, що має позитивний вплив на функціонування індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМукачівський державний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕкономіка та суспільство;Випуск 41, 2022-
dc.subjectархітектураuk_UA
dc.subjectбудівництвоuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectпідприємства готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectпроєктуванняuk_UA
dc.titleБудівництво та проєктування підприємств готельно-ресторанного господарства: практичність та концептуальністьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Язіна В.А., Кучер М.М., Небаба Н.О.....pdf270,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.