Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5995
Назва: Інноваційно орієнтоване управління економічним зростанням регіонів
Автори: Бобровська, О. Ю.
Ключові слова: економічне зростання
методи розробки стратегій
стратегії розвитку
операційний контроль
Дата публікації: 27-жов-2023
Видавництво: ТОВ "ДКС-центр"; Чорноморський державний університет імені Петра Могили
Бібліографічний опис: Бобровська О. Ю. Інноваційно орієнтоване управління економічним зростанням регіонів. Інвестиції: практика та досвід, № 9-10, 2022. С. 5-10.
Серія/номер: Інвестиції: практика та досвід;№ 9-10, 2022
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано теоретичні, методичні і практичні засади розробки і реалізації стратегії ре- гіонального розвитку. Відмічено суттєве поглиблення і широта використовуваного інструмен- тарію, якість обгрунтування прийнятих стратегічних заходів і очікуваних результатів економіч- ного зростання. Доведено, що в системі управління органів виконавчої влади вже застосовуєть- ся потужний інноваційний інструментарій управління. Підкреслено, що, незважаючи на пози- тивні зміни в стратегічному плануванні розвитку економічних систем областей України, уже близько 10 років існує стійка тенденція неповного досягнення всіх запланованих показників і порушення динаміки руху економічних процесів. У складі гальмуючих чинників урівноваження плину і результативності економічних процесів, в якості передуючого, визначено несвоєчасне і неповне інформаційно-аналітичне забезпечення функцій контролю і корегування поточних відхилень параметрів і характеристик плину економічних процесів. Запропоновано визначити найбільш впливові і найважливіші показники операційної діяльності для оцінки поточного ста- ну якості і результативності процесів стратегічного розвитку. Наведено перелік і зміст етапів побудови системи аналітичної оцінки та інформаційно-інноваційного обгрунтування управ- лінських впливів, надано пропозиції щодо їх реалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5995
ISSN: 2306-6814
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та соціально-трудових відносин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022_№9-10.pdf6,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.