Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/5969
Назва: | Загальна характеристика процесу бенчмаркінгу |
Автори: | Бобровська, О. Ю. |
Дата публікації: | 24-жов-2023 |
Видавництво: | Національна академія державного управління при Президентові України |
Бібліографічний опис: | Бобровська О. Ю. Загальна характеристика процесу бенчмаркінгу / О. Ю. Бобровська // Прогнозування розвитку територій. Бенчмаркінг : навч. посіб. з компакт-диском / К. М. Бліщук, А. С. Крупник, Є. Г. Матвіїшин та ін. ; за заг. наук. ред. М. М. Білинської. — К. : К.І.С., 2014. — 120 с. |
Серія/номер: | ;2014 |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику висвітлено теоретичне підґрунтя бенчмаркінгу, структуру системи бенчмаркінгу і формування бази даних. Основну увагу приділено прикладним аспектам бенчмаркінгу, зокрема, методам оброблення даних, оцінюванню та представленню результатів бенчмаркінгу. Також розглянуто бенчмаркінг у процесі прийняття управлінських рішень. У навчальному посібнику містяться матеріали, розроблені в межах Проекту «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (Проект РЕОП). До навчального посібника додається компакт-диск із даними для здійснення бенчмаркінгу міст і областей України, а також результатами бенчмаркінгових досліджень, здійснених в межах Проекту РЕОП. Навчальний посібник адресований слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, а також студентам вищих навчальних закладів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5969 |
ISBN: | 978-617-684-080-0 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки та економічної безпеки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
EBED_Benchmarking_Manual.pdf | 8,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.