Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5969
Назва: Загальна характеристика процесу бенчмаркінгу
Автори: Бобровська, О. Ю.
Дата публікації: 24-жов-2023
Видавництво: Національна академія державного управління при Президентові України
Бібліографічний опис: Бобровська О. Ю. Загальна характеристика процесу бенчмаркінгу / О. Ю. Бобровська // Прогнозування розвитку територій. Бенчмаркінг : навч. посіб. з компакт-диском / К. М. Бліщук, А. С. Крупник, Є. Г. Матвіїшин та ін. ; за заг. наук. ред. М. М. Білинської. — К. : К.І.С., 2014. — 120 с.
Серія/номер: ;2014
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику висвітлено теоретичне підґрунтя бенчмаркінгу, структуру системи бенчмаркінгу і формування бази даних. Основну увагу приділено прикладним аспектам бенчмаркінгу, зокрема, методам оброблення даних, оцінюванню та представленню результатів бенчмаркінгу. Також розглянуто бенчмаркінг у процесі прийняття управлінських рішень. У навчальному посібнику містяться матеріали, розроблені в межах Проекту «Розбудова спроможності до економічно обґрунтованого планування розвитку областей і міст України» (Проект РЕОП). До навчального посібника додається компакт-диск із даними для здійснення бенчмаркінгу міст і областей України, а також результатами бенчмаркінгових досліджень, здійснених в межах Проекту РЕОП. Навчальний посібник адресований слухачам системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, а також студентам вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5969
ISBN: 978-617-684-080-0
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки та соціально-трудових відносин

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
EBED_Benchmarking_Manual.pdf8,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.