Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5096
Назва: Методологія формування за мережевим принципом коопетиційної моделі реалізації концепції «місто, що навчається»
Автори: Васильєва, Т.А.
Дейнека, О.В.
Ключові слова: освіта дорослих
місто
що навчається
постачальники освітніх послуг
кооперація
коопераційні відносини
мережевий принцип
Дата публікації: 22-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Васильєва Т.А., Дейнека О.В. Методологія формування за мережевим принципом коопетиційної моделі реалізації концепції «місто, що навчається». Науковий погляд: економіка та управління. №4 (80) / 2022. С. 43-53.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№4 (80) / 2022
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено основні тенденції розвитку освіти дорослих та розкрито необхідність удосконалення взаємовідносин в процесі реалізації концепції «місто, що навчається». Встановлено особливості розвитку коопетиції в цілому, а також окреслено специфічні риси коопетиційних зв’язків та надано характеристику основних їх типів. Розглянуто характеристики формування коопетиційної моделі за мережевим принципом з окресленням основних її переваг та недоліків. Обґрунтовано доцільність формування коопетиційних зв’язків між провайдерами освітніх послуг в межах розвитку концепції «місто, що навчається». Визначено, що реалізація коопетиційної моделі взаємовідносин між надавачами освітніх послуг сприятиме впровадженню інноваційних технологій в освіті, поширенню кращих практик, формуванню прозорих конкурентних взаємовідносин та розвитку людського капіталу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5096
ISSN: 2706-9079
2521-666X
Розташовується у зібраннях:2022/4(80)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
9.pdf638,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.