2022/4(80) Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
5-тра-2023Управління фінансовою стійкістю банкуШевцова, О.Й.; Горбунова, Ю.Р.
5-тра-2023Проблеми формування і реалізації фінансово-бюджетних відносин та їх вплив на розвиток регіонуПоловинко, Б.С.
5-тра-2023Зарубіжний досвід здійснення моніторингу податкових витрат та перспективи його впровадження в УкраїніНайденко, О.Є.
5-тра-2023Психологічні технології та самоменеджмент як складові соціального вектору діяльності підприємстваПочтовюк, А.Б.; Семеніхіна, В.В.; Вєдєніна, Ю.Ю.
5-тра-2023Концептуальні положення стратегії енергоефективного та екологобезпечного розвитку громадТокарчук, Д.М.
5-тра-2023Проблеми і перспективи формування конкурентоспроможності вітчизняних промислових підприємств та вплив на його рівень системи управління персоналомКопитко, М.І.; Завербний, А.С.
22-бер-2023Роль управлінських факторів в концепції стратегії диверсифікації зовнішньоекономічної діяльності підприємстваДергачова, Г.М.; Огінський, О.С.; Щемур, В.Ю.
22-бер-2023Методологія формування за мережевим принципом коопетиційної моделі реалізації концепції «місто, що навчається»Васильєва, Т.А.; Дейнека, О.В.
22-бер-2023Кореляційний аналіз стійкості соціально орієнтованих видатків зведеного бюджету України в умовах бюджетної децентралізаціїХодико, Д.І.
22-бер-2023Економічне значення прожиткового мінімуму на діяльність суб'єктів малого підприємництваОніщик, А.В.
22-бер-2023Дорожня карта регуляторних інтервенцій для масштабування моделі інституційного партнерства провайдерів освітніх послуг з метою підвищення резільєнтності місцевого/регіонального соціально-економічного розвиткуКрухмаль, О.В.; Криклій, О.А.
22-бер-2023The cross-cultural dimension of social communications: protests and consolidationYatchuk, Olha; Girman, Alla; Lukianenko, M.O.
22-бер-2023Foreign policy of the United Kingdom: peculiarities of bilateral and multilateral cooperationShcholokova, Hanna; Shuliak, Serhii; Yeremenko, Ihor
22-бер-2023Зовнішня політика Канади на сучасному етапі: особливості взаємодії з ключовими партнерамиБогородицька, Г.Є.; Сиволап, Д.В.; Лошкіна, М.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14