Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5090
Назва: Зовнішня політика Канади на сучасному етапі: особливості взаємодії з ключовими партнерами
Автори: Богородицька, Г.Є.
Сиволап, Д.В.
Лошкіна, М.В.
Ключові слова: Канада
зовнішня політика
США
Велика Британія
Мексика
СUSMA
Дата публікації: 22-бер-2023
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Богородицька Г.Є., Сиволап Д.В., Лошкіна М.В. Зовнішня політика Канади на сучасному етапі: особливості взаємодії з ключовими партнерами. Науковий погляд: економіка та управління. №4 (80) / 2022. С. 5-10.
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління;№4 (80) / 2022
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто основні особливості зовнішньої політики Канади на сучасному етапі з урахуванням нових реалій. Автори зосередили увагу на дослідженні основних аспектів зовнішньої політки Канади на сучасному етапі, а саме на визначенні змісту концепту «середньої держави», на комплексному аналізі відносин Канади із Сполученими Штатами, Мексикою та Великою Британією. У відносинах зі Сполученими Штатами та Мексикою важливу роль відіграє угода CUSMA (Canada-United States-Mexico), яка є основою економічних відносин між цими країнами на сучасному етапі. У відносинах з Великою Британією важливу роль відіграє Угода про безперервність торгівлі між Канадою та Великою Британією. Також окрему увагу у статті присвячено взаємодії Канади з цими країнами шляхом участі в міжнародних спільних проєктах. Проаналізовано особливості участі Канади у міжнародних організаціях, а саме НАТО та ООН, а також роль Канади у діяльності цих організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/5090
ISSN: 2521-666X
2706-9079
Розташовується у зібраннях:2022/4(80)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3 (1).pdf376,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.