Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4843
Назва: Регіональний розподіл готельної бази країни за зірковими категоріями (на прикладі Франції)
Автори: Бойко, З. В.
Горожанкіна, Н. А.
Горб, К. М.
Ключові слова: готельне господарство
готельна послуга
категорія готелю
зірка
Франція
Дата публікації: 12-гру-2022
Видавництво: Одеський національний університет імені І. І. Мечникова
Бібліографічний опис: Бойко З. В. Регіональний розподіл готельної бази країни за зірковими категоріями (на прикладі Франції) / З. В. Бойко, Н. А. Горожанкіна, К. М. Горб // Вісник ОНУ. Сер.: Географічні та геологічні науки. -2020. Т. 25 вип. 1(36). - С. 79-94.
Серія/номер: Вісник ОНУ. Сер.: Географічні та геологічні науки.;2020. Т. 25, вип. 1(36)
Короткий огляд (реферат): У статті удосконалено поняття готельних послуг, які відносяться до величезного сегменту індустрії туризму та розваг. Проаналізовано функціонування готелів на території Франції. Систематизовано стан готельної інфраструктури Франції за зірковими категоріями. Виявлено, що на території країни основна кількість готельних закладів розміщення відноситься до категорії «без зірок», що зумов­лено насамперед високими вимогами щодо отримання закладом розміщення певної категорії. Проаналізовано регіональний розподіл готелів Франції у роз­різі «зіркових» категорій з урахуванням власної специфіки критеріїв надання закладу розміщення певного категоріального рівня та відповідного статусу. В цілому кількість готелів, готельних номерів та ресторанів при готелях розподі­ляється по території відповідно до ситуації, що історично склалася у Франції, їхня концентрація загалом відповідає місцям зосередження будь-якого різнови­ду туристсько-рекреаційних ресурсів (оздоровчих, пізнавальних, лікувальних тощо) та відповідної інфраструктури і туристського сервісу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4843
ISSN: 2303-9914
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та регіональних студій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
205166-Текст статті-468608-1-10-20200715Горожанкіна.pdf629,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.