Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368
Назва: Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти
Інші назви: Assessment of schoolchildren’s demand satisfaction with catering services in general secondary education institutions
Автори: П’ятницька, Г. Т.
Григоренко, О. М.
Петрук, Ю. Л.
Piatnytska, G.
Hryhorenko, O.
Petruk, J.
Ключові слова: анкетне опитування.
попит на послуги з організації харчування
показники якості харчування (асортимент страв, якість страв, культура обслуговування)
чинники впливу на показники якості харчування
questionary
food organization service demand
demand influencing factors: age features of students, diet, organization of free meals and meals payed by parents, the length of stay of students in educational institution
indications of food quality: range of dishes, quality of dishes, service culture
factors influencing the quality of food
Дата публікації: 17-сер-2021
Видавництво: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: П’ятницька Г. Т. Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти / Г. Т.П’ятницька, О. М.Григоренко, Ю. Л. Петрук // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 35 - 44
Серія/номер: Науковий погляд: економіка та управління.;2021. - № 2 (72)
Короткий огляд (реферат): Статтю присвячено актуальній темі, пов’язаній із сучасними вимогами щодо забезпечення дітей шкільного віку достатнім, якісним і безпечним харчуванням. На основі безпосереднього дослідження та аналізу результатів опитування учнів 1–11-х класів у чотирьох школах м. Києва дано оцінку попиту на послуги з організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах учнів початкової школи та учнів старших класів протягом тижня та робочого дня; об’єктивно оцінено фактичний стан організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах; виявлено як здобутки, так і недоліки в організації харчування учнів; конкретизовано ступінь відхилення певних показників якості харчування від тих, які досягнуті у найкращих закладах ресторанного господарства, що обслуговують здобувачів загальної середньої освіти за місцем навчання. Проаналізовано чинники впливу на оцінку основних показників якості харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: асортименту страв, якості страв, культури обслуговування. Розроблено рекомендації щодо використання одержаної інформації під час формування графіка харчування учнів протягом робочого дня з урахуванням особливостей попиту в різні дні тижня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368
ISSN: 2706-9079(Online)
2521-666X (Print)
Розташовується у зібраннях:2021/2(72)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8 П’ятницька Г.Т.pdfелектронне видання485,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.