Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorП’ятницька, Г. Т.-
dc.contributor.authorГригоренко, О. М.-
dc.contributor.authorПетрук, Ю. Л.-
dc.contributor.authorPiatnytska, G.-
dc.contributor.authorHryhorenko, O.-
dc.contributor.authorPetruk, J.-
dc.date.accessioned2021-08-17T11:03:08Z-
dc.date.available2021-08-17T11:03:08Z-
dc.date.issued2021-08-17-
dc.identifier.citationП’ятницька Г. Т. Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти / Г. Т.П’ятницька, О. М.Григоренко, Ю. Л. Петрук // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 35 - 44uk_UA
dc.identifier.issn2706-9079(Online)-
dc.identifier.issn2521-666X (Print)-
dc.identifier.urihttp://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368-
dc.description.abstractСтаттю присвячено актуальній темі, пов’язаній із сучасними вимогами щодо забезпечення дітей шкільного віку достатнім, якісним і безпечним харчуванням. На основі безпосереднього дослідження та аналізу результатів опитування учнів 1–11-х класів у чотирьох школах м. Києва дано оцінку попиту на послуги з організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах учнів початкової школи та учнів старших класів протягом тижня та робочого дня; об’єктивно оцінено фактичний стан організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах; виявлено як здобутки, так і недоліки в організації харчування учнів; конкретизовано ступінь відхилення певних показників якості харчування від тих, які досягнуті у найкращих закладах ресторанного господарства, що обслуговують здобувачів загальної середньої освіти за місцем навчання. Проаналізовано чинники впливу на оцінку основних показників якості харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: асортименту страв, якості страв, культури обслуговування. Розроблено рекомендації щодо використання одержаної інформації під час формування графіка харчування учнів протягом робочого дня з урахуванням особливостей попиту в різні дні тижня.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУніверситет митної справи та фінансівuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНауковий погляд: економіка та управління.;2021. - № 2 (72)-
dc.subjectанкетне опитування.uk_UA
dc.subjectпопит на послуги з організації харчуванняuk_UA
dc.subjectпоказники якості харчування (асортимент страв, якість страв, культура обслуговування)uk_UA
dc.subjectчинники впливу на показники якості харчуванняuk_UA
dc.subjectquestionaryuk_UA
dc.subjectfood organization service demanduk_UA
dc.subjectdemand influencing factors: age features of students, diet, organization of free meals and meals payed by parents, the length of stay of students in educational institutionuk_UA
dc.subjectindications of food quality: range of dishes, quality of dishes, service cultureuk_UA
dc.subjectfactors influencing the quality of fooduk_UA
dc.titleОцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освітиuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of schoolchildren’s demand satisfaction with catering services in general secondary education institutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:2021/2(72)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8 П’ятницька Г.Т.pdfелектронне видання485,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.