Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/4368
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | П’ятницька, Г. Т. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, О. М. | - |
dc.contributor.author | Петрук, Ю. Л. | - |
dc.contributor.author | Piatnytska, G. | - |
dc.contributor.author | Hryhorenko, O. | - |
dc.contributor.author | Petruk, J. | - |
dc.date.accessioned | 2021-08-17T11:03:08Z | - |
dc.date.available | 2021-08-17T11:03:08Z | - |
dc.date.issued | 2021-08-17 | - |
dc.identifier.citation | П’ятницька Г. Т. Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти / Г. Т.П’ятницька, О. М.Григоренко, Ю. Л. Петрук // Науковий погляд: економіка та управління - 2021. - № 2 (72). – С. 35 - 44 | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2706-9079(Online) | - |
dc.identifier.issn | 2521-666X (Print) | - |
dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/jspui/handle/123456789/4368 | - |
dc.description.abstract | Статтю присвячено актуальній темі, пов’язаній із сучасними вимогами щодо забезпечення дітей шкільного віку достатнім, якісним і безпечним харчуванням. На основі безпосереднього дослідження та аналізу результатів опитування учнів 1–11-х класів у чотирьох школах м. Києва дано оцінку попиту на послуги з організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах учнів початкової школи та учнів старших класів протягом тижня та робочого дня; об’єктивно оцінено фактичний стан організації харчування у шкільних їдальнях та буфетах; виявлено як здобутки, так і недоліки в організації харчування учнів; конкретизовано ступінь відхилення певних показників якості харчування від тих, які досягнуті у найкращих закладах ресторанного господарства, що обслуговують здобувачів загальної середньої освіти за місцем навчання. Проаналізовано чинники впливу на оцінку основних показників якості харчування у шкільній їдальні та шкільному буфеті: асортименту страв, якості страв, культури обслуговування. Розроблено рекомендації щодо використання одержаної інформації під час формування графіка харчування учнів протягом робочого дня з урахуванням особливостей попиту в різні дні тижня. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Науковий погляд: економіка та управління.;2021. - № 2 (72) | - |
dc.subject | анкетне опитування. | uk_UA |
dc.subject | попит на послуги з організації харчування | uk_UA |
dc.subject | показники якості харчування (асортимент страв, якість страв, культура обслуговування) | uk_UA |
dc.subject | чинники впливу на показники якості харчування | uk_UA |
dc.subject | questionary | uk_UA |
dc.subject | food organization service demand | uk_UA |
dc.subject | demand influencing factors: age features of students, diet, organization of free meals and meals payed by parents, the length of stay of students in educational institution | uk_UA |
dc.subject | indications of food quality: range of dishes, quality of dishes, service culture | uk_UA |
dc.subject | factors influencing the quality of food | uk_UA |
dc.title | Оцінка задоволення попиту на послуги з організації харчування учнів закладів загальної середньої освіти | uk_UA |
dc.title.alternative | Assessment of schoolchildren’s demand satisfaction with catering services in general secondary education institutions | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | 2021/2(72) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
8 П’ятницька Г.Т.pdf | електронне видання | 485,71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.