Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
6-чер-2017Оптимізація витрат суб’єкта господарської діяльності на переробку давальницької сировиниВолик, О. Ф.; Лавренюк, І. В.
8-лис-2023Моделювання та оцінювання стійкого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесуЮдіна, О. І.
8-лис-2023Оцінка впливу інвестиційно-інноваційних витрат на ефективність адміністративно-збутової діяльності підприємств готельно-ресторанних послугЮдіна, О. І.
8-лис-2023Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфериЮдіна, О. І.
10-лис-2023Вплив пандемії на стратегію та маркетингову політику підприємств готельного бізнесу різних типівСамойлик, Юлія В.; Кучер, Маргарита М.; Стеблюк, Наталія Ф.; Сайгак, Єлизавета Л.
10-лис-2023Міжнародний досвід формування стратегії та маркетингової політики підприємств готельного бізнесуСамойлик, О.В.; Стеблюк, Н.Ф.; Кучер, М.М.; Сайгак, Є.Л.
22-лис-2023Сутність та взаємозв’язок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарстваКучер, М.М.; Левченко, Г.Л.
24-лис-2023Стратегічне управління підприємством на основі використання інформаційного потенціалуДжинджоян, В. В.