Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Університет митної справи та фінансів
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи вчених Університету
Факультет інноваційних технологій
Кафедра кібербезпеки та інформаційних технологій
Кафедра комп`ютерних наук та інженерії програмного забезпечення
Кафедра транспортних технологій міжнародної логістики
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
6-чер-2017
Оптимізація витрат суб’єкта господарської діяльності на переробку давальницької сировини
Волик, О. Ф.
;
Лавренюк, І. В.
8-лис-2023
Моделювання та оцінювання стійкого економічного розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Юдіна, О. І.
8-лис-2023
Оцінка впливу інвестиційно-інноваційних витрат на ефективність адміністративно-збутової діяльності підприємств готельно-ресторанних послуг
Юдіна, О. І.
8-лис-2023
Концептуальні основи формування стратегії управління сталим економічним розвитком підприємств готельно-ресторанної сфери
Юдіна, О. І.
10-лис-2023
Вплив пандемії на стратегію та маркетингову політику підприємств готельного бізнесу різних типів
Самойлик, Юлія В.
;
Кучер, Маргарита М.
;
Стеблюк, Наталія Ф.
;
Сайгак, Єлизавета Л.
10-лис-2023
Міжнародний досвід формування стратегії та маркетингової політики підприємств готельного бізнесу
Самойлик, О.В.
;
Стеблюк, Н.Ф.
;
Кучер, М.М.
;
Сайгак, Є.Л.
22-лис-2023
Сутність та взаємозв’язок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарства
Кучер, М.М.
;
Левченко, Г.Л.
24-лис-2023
Стратегічне управління підприємством на основі використання інформаційного потенціалу
Джинджоян, В. В.
Перегляд
Автор
3
Юдіна, О. І.
2
Кучер, М.М.
1
Волик, О. Ф.
1
Джинджоян, В. В.
1
Кучер, Маргарита М.
1
Лавренюк, І. В.
1
Левченко, Г.Л.
1
Сайгак, Є.Л.
1
Сайгак, Єлизавета Л.
1
Самойлик, О.В.
.
далі >
Тема
3
стратегія
2
готельний бізнес
2
економічне зростання
2
ефективність діяльності
2
маркетингова політика
2
потенціал
2
ресурси
1
базові імперативи
1
витрати підприємства
1
готельно-ресторанна сфера
.
далі >
за датою випуску
7
2023
1
2017