Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Галкіна, А.В. | |
dc.date.accessioned | 2024-07-29T09:09:02Z | |
dc.date.available | 2024-07-29T09:09:02Z | |
dc.date.issued | 2024-07-29 | |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7638 | |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є обґрунтування особливостей організації харчування дітей та підлітків у закладах ресторанного господарства та надання рекомендацій щодо правильного їх харчування в ресторанному господарстві. Об’єкт дослідження: процес організації харчування дітей та підлітків. Предмет дослідження: особливості організації раціонального харчування дітей та підлітків. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто теоретичні основи організації дітей та підлітків; проведено аналіз організації харчування в ресторані «Діант»; особливості дитячого меню; запропоновано удосконалення організації харчування для дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства. Методи дослідження: метод аналізу наукових джерел, порівняння, експертний метод. Було проведено порівняльний аналіз плюсів та мінусів щодо дитячого харчування в ресторані, а також визначено ключові фактори успіху організації обслуговування дітей. Практичне значення отриманих результатів: полягає в можливості надати і допомогти ресторанам з обслуговуванням молодшого поколінням та покращати їх умови. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | організація харчування | uk_UA |
dc.subject | діти | uk_UA |
dc.subject | підлітки | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | заклад | uk_UA |
dc.title | Організація харчування дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |