dc.contributor.author |
Галкіна, А.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-07-29T09:09:02Z |
|
dc.date.available |
2024-07-29T09:09:02Z |
|
dc.date.issued |
2024-07-29 |
|
dc.identifier.uri |
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7638 |
|
dc.description.abstract |
Метою даної роботи є обґрунтування особливостей організації харчування дітей та підлітків у закладах ресторанного господарства та надання рекомендацій щодо правильного їх харчування в ресторанному господарстві.
Об’єкт дослідження: процес організації харчування дітей та підлітків.
Предмет дослідження: особливості організації раціонального харчування дітей та підлітків.
Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто теоретичні основи організації дітей та підлітків; проведено аналіз організації харчування в ресторані «Діант»; особливості дитячого меню; запропоновано удосконалення організації харчування для дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства.
Методи дослідження: метод аналізу наукових джерел, порівняння, експертний метод. Було проведено порівняльний аналіз плюсів та мінусів щодо дитячого харчування в ресторані, а також визначено ключові фактори успіху організації обслуговування дітей.
Практичне значення отриманих результатів: полягає в можливості надати і допомогти ресторанам з обслуговуванням молодшого поколінням та покращати їх умови. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
2024; |
|
dc.subject |
організація харчування |
uk_UA |
dc.subject |
діти |
uk_UA |
dc.subject |
підлітки |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан |
uk_UA |
dc.subject |
ресторанне господарство |
uk_UA |
dc.subject |
заклад |
uk_UA |
dc.title |
Організація харчування дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |