DSpace Repository

Організація харчування дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Галкіна, А.В.
dc.date.accessioned 2024-07-29T09:09:02Z
dc.date.available 2024-07-29T09:09:02Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7638
dc.description.abstract Метою даної роботи є обґрунтування особливостей організації харчування дітей та підлітків у закладах ресторанного господарства та надання рекомендацій щодо правильного їх харчування в ресторанному господарстві. Об’єкт дослідження: процес організації харчування дітей та підлітків. Предмет дослідження: особливості організації раціонального харчування дітей та підлітків. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: розглянуто теоретичні основи організації дітей та підлітків; проведено аналіз організації харчування в ресторані «Діант»; особливості дитячого меню; запропоновано удосконалення організації харчування для дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства. Методи дослідження: метод аналізу наукових джерел, порівняння, експертний метод. Було проведено порівняльний аналіз плюсів та мінусів щодо дитячого харчування в ресторані, а також визначено ключові фактори успіху організації обслуговування дітей. Практичне значення отриманих результатів: полягає в можливості надати і допомогти ресторанам з обслуговуванням молодшого поколінням та покращати їх умови. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject організація харчування uk_UA
dc.subject діти uk_UA
dc.subject підлітки uk_UA
dc.subject ресторан uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject заклад uk_UA
dc.title Організація харчування дітей та підлітків в закладах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account