Показати скорочений опис матеріалу
| dc.contributor.author | Чепіга, М.В. | |
| dc.date.accessioned | 2024-07-29T09:06:20Z | |
| dc.date.available | 2024-07-29T09:06:20Z | |
| dc.date.issued | 2024-07-29 | |
| dc.identifier.uri | http://biblio.umsf.dp.ua/xmlui/handle/123456789/7637 | |
| dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки асортименту страв, напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу (на прикладі закладу «Teahouse Botanic») Об’єктом дослідження є асортиментна політика закладу ресторанного типу. Предметом дослідження є розробка асортименту страв та напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: дослідити етапи розробки меню у закладах ресторанного типу; виокремити особливості у розробці якісного меню; проаналізувати організацію розробки меню у закладі «Teahouse Botanic»; охарактеризувати специфіку у розробці меню для закладу «Teahouse Botanic»; запропонувати шляхи щодо вдосконалення праці «Teahouse Botanic». Методи дослідження: літературно–аналітичний, описовий, спостереження, статистичний, узагальнення, порівняння, застосування маркетингових досліджень з використанням матриць. Результати даного дослідження можуть мати значимість для практичного застосування в рестораторській галузі, сприяючи поліпшенню стратегій бізнесу, розробці нових меню та залученню більшої кількості клієнтів. Вони також можуть відповідати сучасним вимогам споживачів, що прагнуть якісної та автентичної харчової продукції. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
| dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
| dc.subject | розробка меню | uk_UA |
| dc.subject | асортимент страв та напоїв | uk_UA |
| dc.subject | класифікація меню | uk_UA |
| dc.subject | чайний заклад | uk_UA |
| dc.title | Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic | uk_UA |
| dc.type | Thesis | uk_UA |