Репозитарiй DSpace

Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чепіга, М.В.
dc.date.accessioned 2024-07-29T09:06:20Z
dc.date.available 2024-07-29T09:06:20Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7637
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення розробки асортименту страв, напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу (на прикладі закладу «Teahouse Botanic») Об’єктом дослідження є асортиментна політика закладу ресторанного типу. Предметом дослідження є розробка асортименту страв та напоїв і фірмової продукції у закладі ресторанного типу. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: дослідити етапи розробки меню у закладах ресторанного типу; виокремити особливості у розробці якісного меню; проаналізувати організацію розробки меню у закладі «Teahouse Botanic»; охарактеризувати специфіку у розробці меню для закладу «Teahouse Botanic»; запропонувати шляхи щодо вдосконалення праці «Teahouse Botanic». Методи дослідження: літературно–аналітичний, описовий, спостереження, статистичний, узагальнення, порівняння, застосування маркетингових досліджень з використанням матриць. Результати даного дослідження можуть мати значимість для практичного застосування в рестораторській галузі, сприяючи поліпшенню стратегій бізнесу, розробці нових меню та залученню більшої кількості клієнтів. Вони також можуть відповідати сучасним вимогам споживачів, що прагнуть якісної та автентичної харчової продукції. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject розробка меню uk_UA
dc.subject асортимент страв та напоїв uk_UA
dc.subject класифікація меню uk_UA
dc.subject чайний заклад uk_UA
dc.title Розробка асортименту страв, напоїв та фірмових видів продукції у закладі «Teahouse Botanic uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу