DSpace Repository

Диверсифікація діяльності готельно–ресторанного підприємства як спосіб підвищення ефективності його функціонування

Show simple item record

dc.contributor.author Альпакова, Д.К.
dc.date.accessioned 2024-07-29T08:42:18Z
dc.date.available 2024-07-29T08:42:18Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7633
dc.description.abstract Метою роботи є дослідження того, як диверсифікація може бути використана як стратегія для підвищення ефективності функціонування готельного підприємства «Vihren Royal Palace». Об’єктом дослідження є готельне підприємство «Vihren Royal Palace», м. Баснко, Болгарія. Предметом дослідження є проведення комплексного аналізу наданих готельних послуг «Vihren Royal Palace», його конкурентна позиція в місті Банско та шляхи диверсифікації його діяльності. Виходячи з поставленої мети, виконано такі завдання: аналіз наукові джерела для розуміння концепції диверсифікації; дослідження різноманітних видів, форм і можливості диверсифікації підприємств; оцінка переваг і недоліків впровадження стратегії диверсифікації на підприємстві; здійснення статегічного аналізу готелю «Vihren Royal Palace»; оцінка конкурентної позиції готелю «Vihren Royal Palace» на ринку; розробка можливих варіантів заходів з диверсифікації послуг в готелі «Vihren Royal Palace» для підвищення його ефективності та прибутковості. При проведенні дослідження використовувалися такі методи дослідження: теоретичного аналізу актуальних наукових джерел, включаючи наукові статті, монографії, дисертації, а також результати емпіричних досліджень, проведених раніше в цій галузі, опис, анкетування клієнтів ресторану. Комплексний підхід до дослідження дозволить отримати об'єктивну та повну картину ситуації, а також зробити науково обґрунтовані висновки та рекомендації. Практична значущість роботи полягає в наданні цінних ідей та рекомендацій у сфері готельно–ресторанного бізнесу. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject готельне підприємство uk_UA
dc.subject асортимент послуг uk_UA
dc.subject ефективність uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject стратегія диверсифікації uk_UA
dc.title Диверсифікація діяльності готельно–ресторанного підприємства як спосіб підвищення ефективності його функціонування uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account