Репозитарiй DSpace

Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Гурбич, Н.О.
dc.date.accessioned 2024-07-29T13:16:27Z
dc.date.available 2024-07-29T13:16:27Z
dc.date.issued 2024-07-29
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7621
dc.description.abstract В роботі проведено аналіз сучасного стану харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства, вивчено законодавчі вимоги та стандарти, що стосуються харчової безпеки, оцінено використання сучасних технологій у підвищенні якості та безпеки продуктів харчування, розроблено рекомендації щодо вдосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства та вивчено ресурси, які потрібні для їх впровадження. Серед методів дослідження були використані наступні: синтез, аналіз матеріалів державного та місцевого контролю, оцінка роботи підприємств ресторанного господарства з точки зору забезпечення високого рівня харчової безпеки, спостереження за процесами та умовами виробництва на підприємствах ресторанного господарства з метою визначення ризиків для харчової безпеки, порівняння. Практичне значення дослідження полягає в тому, що воно може стати основою для удосконалення системи менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства. Дослідження може допомогти виявити проблемні питання у роботі підприємств з питань харчової безпеки, оцінити рівень їх дотримання відповідних нормативів та виявити можливості для удосконалення системи контролю та управління. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject контроль якості uk_UA
dc.subject менеджмент uk_UA
dc.subject організаційно-економічна характеристика uk_UA
dc.subject ресторанне господарство uk_UA
dc.subject стандарти uk_UA
dc.subject харчова безпека uk_UA
dc.title Удосконалення менеджменту харчової безпеки на підприємствах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу