Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Головко, Н.О. | |
dc.date.accessioned | 2024-07-29T13:16:27Z | |
dc.date.available | 2024-07-29T13:16:27Z | |
dc.date.issued | 2024-07-29 | |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7620 | |
dc.description.abstract | в роботі було розглянуто, що удосконалення інформаційного забезпечення є актуальним завданням для ресторанних підприємств у сучасному цифровому світі. На прикладі діяльності ресторанного підприємства «Фантазія» були виявлені проблеми, для подолання яких були запропоновані шляхи вдосконалення інформаційного забезпечення і технологій. У дослідженні використано ряд загально–наукових методів дослідження, а саме: узагальнення теоретичних досліджень, метод економічного аналізу, методи спостереження, групування, порівняння, графічні методи. Результати цього дослідження матимуть велику практичну значущість для ресторанних підприємств та гастрономічної індустрії в цілому. Запропоновані підходи та рекомендації щодо удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління рестораном допоможуть знизити витрати, покращити якість обслуговування, збільшити задоволення клієнтів та забезпечити конкурентні переваги на ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | інформаційний центр | uk_UA |
dc.subject | інформаційне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | інформаційні технології | uk_UA |
dc.subject | автоматизація | uk_UA |
dc.title | Удосконалення інформаційного забезпечення процесів управління ресторанним підприємством | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |