dc.contributor.author |
Васькова, Д.С. |
|
dc.date.accessioned |
2024-07-29T13:14:19Z |
|
dc.date.available |
2024-07-29T13:14:19Z |
|
dc.date.issued |
2024-07-29 |
|
dc.identifier.uri |
http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7615 |
|
dc.description.abstract |
В роботі досліджено теоретичні й практичні аспекти формування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного господарства; проведено аналітичну оцінку можливості відкриття ресторану; обґрунтовано доцільність відкриття ресторану за допомогою розрахунку фінансової моделі проєкту.
Методи дослідження: аналіз та синтез, порівняння, спостереження, PEST та SWOT – аналізи, бальний метод.
Отримані результати роботи можуть бути використані для обґрунтування економічної ефективності та доцільності відкриття закладів ресторанного бізнесу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk |
uk_UA |
dc.publisher |
Університет митної справи та фінансів |
uk_UA |
dc.relation.ispartofseries |
2024; |
|
dc.subject |
підприємство |
uk_UA |
dc.subject |
бізнес-ідея |
uk_UA |
dc.subject |
економічна ефективність |
uk_UA |
dc.subject |
бізнес-план |
uk_UA |
dc.subject |
ресторан |
uk_UA |
dc.title |
Обґрунтування бізнес – ідеї відкриття закладу ресторанного бізнесу |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |