Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Смаглов, К.М. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T13:50:30Z | |
dc.date.available | 2024-08-02T13:50:30Z | |
dc.date.issued | 2024-07-30 | |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7609 | |
dc.description.abstract | Для досягнення поставленої мети виконані наступні завдання: розглянуто передумови адаптації інноваційної діяльності підприємств до сучасних вимог часу; визначено рівні інноваційного потенціалу за методом компонентної оцінки та розраховано інтегральне значення інноваційного потенціалу підприємства; запропоновано використання економіко-математичних методів для визначення можливостей та «вузьких місць» у діяльності підприємства, що є передумовою адаптації інноваційного потенціалу підприємства до змін у конкурентному середовищі. Для вирішення поставлених у роботі задач було використано такі методи: системно-логічний аналіз (для визначення впливу характеристик зовнішнього середовища на сучасний стан підприємств); статистично-економічний аналіз (визначення стану і результатів діяльності базового підприємства); інтегральний, метод; експертний метод; теорії нечітких множин, метод ідеальної точки. Практичне значення отриманих результатів полягає в наступному: обґрунтовані положення й рекомендації є підґрунтям для розв’язання теоретичних і практичних проблем формування системи адаптації інноваційної діяльності підприємства до сучасних вимог часу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.subject | інновації | uk_UA |
dc.subject | інноваційна діяльність | uk_UA |
dc.subject | інноваційний потенціал | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | ранжування | uk_UA |
dc.title | Адаптація інноваційної діяльності підприємства готельного бізнесу до змін у конкурентному середовищі | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |