Репозитарiй DSpace

Управління конкурентоспроможністю організації

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Дорошенко, І. С.
dc.date.accessioned 2025-03-17T08:32:37Z
dc.date.available 2025-03-17T08:32:37Z
dc.date.issued 2025-03-17
dc.identifier.citation Дорошенко І. С. Управління конкурентоспроможністю організації : кваліфікаційна робота магістра : 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 90 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7533
dc.description.abstract Метою роботи є оцінка рівня конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» та визначення напрямків її вдосконалення. Відповідно до мети у роботі сформульовані та вирішені наступні завдання: проаналізовано зміст та ознаки поняття конкурентоспроможності; визначено основні стратегії конкурентоспроможності; здійснено аналіз та оцінку елементів конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; здійснено розробку заходів з підвищення рівня конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; визначено економічну доцільність запропонованих заходів з підвищення конкурентоспроможності продукції. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject конкурентні переваги uk_UA
dc.subject маркетингова стратегія uk_UA
dc.subject економічна ефективність uk_UA
dc.subject асортимент uk_UA
dc.title Управління конкурентоспроможністю організації uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу