Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дорошенко, І. С. | |
dc.date.accessioned | 2025-03-17T08:32:37Z | |
dc.date.available | 2025-03-17T08:32:37Z | |
dc.date.issued | 2025-03-17 | |
dc.identifier.citation | Дорошенко І. С. Управління конкурентоспроможністю організації : кваліфікаційна робота магістра : 073 «Менеджмент» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 90 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7533 | |
dc.description.abstract | Метою роботи є оцінка рівня конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» та визначення напрямків її вдосконалення. Відповідно до мети у роботі сформульовані та вирішені наступні завдання: проаналізовано зміст та ознаки поняття конкурентоспроможності; визначено основні стратегії конкурентоспроможності; здійснено аналіз та оцінку елементів конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; здійснено розробку заходів з підвищення рівня конкурентоспроможності продукції ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен»; визначено економічну доцільність запропонованих заходів з підвищення конкурентоспроможності продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | маркетингова стратегія | uk_UA |
dc.subject | економічна ефективність | uk_UA |
dc.subject | асортимент | uk_UA |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю організації | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |