Репозитарiй DSpace

Технології просування закладу громадського харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Полуциган, Д. С.
dc.date.accessioned 2025-03-03T12:09:53Z
dc.date.available 2025-03-03T12:09:53Z
dc.date.issued 2024-07-30
dc.identifier.citation Полуциган Д. С. Технології просування закладу громадського харчування : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 061 «Журналістика» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 55 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7372
dc.description.abstract Розроблений цикл рекламних макетів що впливають на емоції користувачів, створюють атмосферу навколо основної інформації, ефективно привертають увагу потенційних клієнтів ресторану, та підвищує медійну активність закладу. Загострює увагу на данному закладі харчування, через небанальний опис заходів та фестів усередині ресторану. Цикл рекламних макетів є яскравим акцентом у комплексі рекламного просування закладу харчування. Новизна інформаційного продукту: під час створення макетів полягає у використанні нових способів та видів рекламного просування саме для конкретного ресторану в Австрії. І можливість аналізувати зворотню реакцію і корегувати рекламу, що випускається, орієнтовану на конкретну цільову аудиторію. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.subject онлайн-медиа uk_UA
dc.subject макети uk_UA
dc.subject брендінг uk_UA
dc.subject Австрійський медіа-простір uk_UA
dc.subject просування рекламніх макетів uk_UA
dc.subject рекламні джерела uk_UA
dc.subject соціальні мережі uk_UA
dc.title Технології просування закладу громадського харчування uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу