Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Рублєвська, С. П. | |
dc.date.accessioned | 2024-08-03T12:08:24Z | |
dc.date.available | 2024-08-03T12:08:24Z | |
dc.date.issued | 2024-08-03 | |
dc.identifier.citation | Рублєвська С. П. Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 65 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7277 | |
dc.description.abstract | В роботі визначено сутність економічного потенціалу та чинники його формування; розглянуто методичні підходи оцінювання економічного потенціалу підприємства; проаналізовано виробничий, трудовий, фінансовий потенціали готелю «Optima Collection Дніпро»; проведена оцінка ефективності управління економічним потенціалом підприємства; визначено резерви зростання ефективності управління економічним потенціалом. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Університет митної справи та фінансів | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 2024; | |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | потенціал | uk_UA |
dc.subject | економічний потенціал | uk_UA |
dc.subject | ефективність | uk_UA |
dc.subject | управління | uk_UA |
dc.title | Формування економічного потенціалу підприємства готельного господарства | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |