Репозитарiй DSpace

Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Кирилюк, О. Ю.
dc.date.accessioned 2024-08-02T13:51:30Z
dc.date.available 2024-08-02T13:51:30Z
dc.date.issued 2024-08-02
dc.identifier.citation Кирилюк О. Ю. Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 241 «Готельно-ресторанна справа» / Університет митної справи та фінансів. Дніпро, 2024. 78 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://212.1.86.13:8080/xmlui/handle/123456789/7265
dc.description.abstract Розглянуто поняття та особливості конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності. Досліджено методи оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства. Побудовано механізм забезпечення конкурентних переваг підприємств індустрії гостинності. Досліджено позиціонування Дніпропетровської області на ринку готельних послуг України. Надано загальну характеристику готелю Дніпропетровськ. Проведена оцінка рівня конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. Визначено фактори та дослідити джерела формування конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Окреслено перспективні напрями розвитку конкурентних переваг готелю Дніпропетровськ. Проведено оцінку ефективності впровадження запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності готелю Дніпропетровськ. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Університет митної справи та фінансів uk_UA
dc.relation.ispartofseries 2024;
dc.subject конкурентоспроможність uk_UA
dc.subject конкурентні переваги uk_UA
dc.subject підприємство uk_UA
dc.subject готельний бізнес uk_UA
dc.subject готельні послуги uk_UA
dc.subject індустрія гостинності uk_UA
dc.title Підвищення конкурентоспроможності підприємств індустрії гостинності uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних зібраннях

Показати скорочений опис матеріалу